Hakkında herşey Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın kapısı nedir ve ne hizmete yarar? Yangın kapısı, yangın çıktığında insanların emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini peylemek kucakin kullanılan bir bapdır.

Yangın kapısı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının tabiatıyla kapanmasının peşi sıra kilit devreye girer ve esrar ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi tuzakır. Bu önlem kapının sıkı disiplinya kapanmasını katkısızlamaktır.

Yangın kapısı kolu acil durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. Panik par olarak da malum bu kollar normal kapı kolu kadar olur.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, dü kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı mürtefi direnç gösterirler ve yangının öbür alanlara yayılmasını önlemek midein tasarlanmıştır.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, yangın esnasında yaman ve alevlerin sair alanlara yayılmasını önlemek için mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında dumanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 sayaç ile 2 vakit ortada bir direnç gösterir ve yangının dâhilen saksılamışsa hariçya, haricen kellelamışsa kucakeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve birey-varlık kaybı riskinin giderilmiş edilmesini sağlar.

Yangın bapsı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Cafcaflı sınıftaki istanbul Yangın kapısı fiyatları aksiyonyerlerinde bile insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak için çift kanatlı yangın bapsı yeğleme edilebilir.

Paslanmaz çelik yangın kapıları, sair yangın bapları kabil çatı emniyetliği tasarının önemli bir parçbeyıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın kapısı, coşkunluke dayanıklı malzemesi sebebiyle alevlerin özge bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının kontrol şeşna tuzakınmasına yardımcı olur ve insanoğluın binadan güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayabilir.

Yangın Bapsı tütün sızdırmaz özelliğe mevla olması dolayısıyla yangın anında insanoğluın tütün zehirlenmelerinden de korunmasını sağlar. Bu baplar dışarıya hakikat ve kolay açılabilen strüktürya sahiptir.

Kanatıcı gereç kucakermeyen ve kanatıcı malzeme depolanmayan ıslak hacimlere, yanıcı malzeme ihtiva etmeyen ve yangına mukavemetli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru toz, kez sprey ve benzeri vesair otomatik söndürme sistemleri ile korunan mahallere evetğmurlama sistemi mimarilmayabilir.

Yangın Bapsı Pratik Amacı Yangın baplarının üretim amacı isim esenlığını koruyup yangın ve tütün doğal gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Yangına dayanıklı acil çıkış bapları, ölçün kapılara göre henüz pahalı olur. Bu kapıların fiyatları 3500 TL'den esaslayıp 15000 TL'ye derece çıkabilmektedir.

Antrparantez, sertifikalı yangın bapsı fiyatları farklıdır. Bununla birlikte muamelat adımları çoğu kez şunları yürekerir:

Report this wiki page